Review: AGM H6. Betaalbare, degelijke telefoon met IP69K, IP68 en MIL-STD-810H

Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Scherm en camera's
  3. 3. Benchmarks: Geekbench 6 Single-Core
  4. 4. Benchmarks: Geekbench 6 Multi-Core
  5. 5. Benchmarks: Geekbench 6 Compute
  6. 6. Benchmarks: 3DMark Wild Life Extreme
  7. 7. Benchmarks: PCMark for Android Work 3.0
  8. 8. Benchmarks: PCMark for Android Storage 2.0
  9. 9. Testfoto's
  10. 10. Testfoto's A'DAM Toren
  11. 11. Specificaties
  12. 12. Conclusie

Scherm en camera's

AGM heeft een ips-scherm gemonteerd. Dit scherm is wat minder bijzonder dan je bij standaard - minder degelijke - toestellen in deze klasse aantreft. Met slechts 720x1612 pixels kunnen we niet over een haarscherp beeld praten. De verversingssnelheid van 90Hz is ook niet heel bijzonder.


Een spatje water is geen probleem.

Op zich is bij professioneel gebruik wel met die scherm-specs te leven. Het belangrijkste nadeel van dit scherm is de beperkte helderheid. Als we het scherm aan een meting onderwerpen, halen we maar 260 nits. Dat is te weinig om het buiten goed af te kunnen lezen als er een beetje zonneschijn is.


Achterop vind je twee camera's.

AGM heeft de Unisoc T606 als cpu ingebouwd. Die hebben we eerder bij Nokia aangetroffen. Het is een chip met relatief beperkte prestaties, wat hem minder geschikt maakt voor het draaien van zwaardere apps. Dat wordt geïllustreerd door het feit dat het ons niet lukte om de 3DMark Stress-test af te ronden. In dit artikel tref je dan ook geen resultaten uit die test aan.

De telefoon heeft 256GB opslagruimte. Deze capaciteit kun je eventueel uitbreiden met behulp van een microSD-kaartje. Verder heeft hij drie sensors voor het camerawerk. Selfies maak je met een 8-megapixelsensor. Achterop vind je twee sensoren met respectievelijk 50 en 2 megapixels. 

Advertentie
0