Televisie - Instellingen 2
Wanneer in het contextmenu de optie Setup wordt gekozen, verschijnt het bovenstaande venster met instelopties voor de TV-applicatie. In Display kunnen de standaard weergave instellingen worden gekozen; daarnaast kunnen de Tooltips worden aan- en uitgevinkt en de weergave hierin van de sneltoets voor de betreffende functie. Het rechterdeel van het venster is interessanter: hier kan worden ingesteld wat de "minimaliseren" optie standaard doet: Minimize TV, Video Desktop, ThruView Window of ThruView Desktop.
Met het tabblad Video kunnen de beeldinstellingen gewijzigd worden voor alleen de TV-applicatie. Net als hiervoor beschreven is voor de driver, kunnen kleur, contrast en helderheid worden aangepast, evenals de gamma-instelling. Daarnaast kan ook hier de bron van het signaal dat wordt weergegeven worden gekozen.
Het TV-Tuner tabblad biedt een groot aantal mogelijkheden. Hier kan ieder kanaal van een naam worden voorzien, die in beeld verschijnt bij het zappen. Daarnaast kan worden aangegeven welke kanalen beschikbaar zijn in de Favorites List ofwel de kanalen die getoond worden bij het zappen (middels een vinkje), welke kanalen zichtbaar zijn in de Channel Surf modus (middels het vergrootglas) en welke kanalen beveiligd zijn met een wachtwoord (de eerder genoemde Parental Control optie).
Een druk op de Details knop bij een kanaal geeft een hele extra set instellingen. Per kanaal kan ook hier worden aangegeven of een zender in de Favorites List en/of in de Visual Selection List (de Channel Surf modus) getoond moet worden. Daarnaast kan de plaats in de Favorites List worden gewijzigd door het kanaalnummer aan te passen. Dit gaat tamelijk omslachtig en het is dan ook lastig om een "ideal zaplijst" te maken.
Ook kunnen in dit venster voor het betreffende kanaal de standaard instellingen worden aangepast voor audio, video, Channel Lockout (de Parental Control weer), Closed Captioning en Teletekst ondertitels.
De instelmogelijkheden voor het geluid...
...en die voor beeld. Zoals te zien ondersteunt de All-In-Wonder tuner vrijwel iedere denkbare uitzendstandaard.
Zoals gezegd is Closed Captioning voor Europese gebruikers tot dusver van weinig nut. Dit is jammer, want aan de instellingen is al te zien dat hiermee interessante dingen gedaan zouden kunnen worden. Zo kan middels HotWords worden gescand op bepaalde woorden - zodra deze langskomen wordt de kijker hierop geattendeerd. Met de TV Magazine optie kunnen Closed Captions worden weggeschreven naar bijvoorbeeld HTML, zodat de kijker een transcriptie kan krijgen van een programma. Nogmaals, het is jammer dat deze innovatie Europa nog niet heeft bereikt. Maar als dat gebeurt, is de eigenaar van een All-In-Wonder er in ieder geval op voorbereid.
De overige opties van het TV Setup venster hebben betrekking op het vastleggen van stilstaand en bewegend beeld met de ATI-software. Vandaar dat deze onderdelen binnen die context worden besproken.